lauantai 5. tammikuuta 2013

Ex-Wives of Rock

Ah juuri tällaiset sarjat ovat periaatteessa ihania. Kasarirokkareiden nelikymppisiä ex-vaimoja, what are they up to, mitä he yleensäkään tekevät arkisin? Sarjassa seikkailee Vince Neilin ex, Sharise, Tommy Leen sisko Athena joka oli James Kottakin kanssa naimisissa (nyk. Scorpionsin rumpali), Susan Dixon, kulkee sarjassa nimellä Blue, Warrantin Jerry Dixonin ex, ja Bobbie Brown, Warrantin Cherry Pie-tyttö ja nyt jo edesmenneen Jani Lanen ex-vaimoke. Kertojaääni on Gene Simmonsin emäntä Shannon Tweed.
Kolme jaksoa olen nyt katsellut ja jooh, mitäs tälle nyt antaisi 2,5 tähteä viidestä? On siis huonompaakin olemassa, mutta myös parempaa. Eniten tykkään Sharisesta, Bobbiesta annetaan ymmärtää, ettei ole ihan kaikki muumit kotona, hän on muuttamassa yhteen tällähetkellä vieroituksessa olevan poikaystävänsä kanssa, se ei ole kenenkään mielestä hyvä idea. Bobbiella on myös kirja suunnitteilla, mutta kaikki ei mene ihan putkeen. Athena on äijämäisempi kuin moni mies, onko se sitten hyvä asia, not in my opinion. Rock saa olla, mutta ei nyt ihan äijä. Susan eli Blue omistaa irvokkaat täytehuulet ja perustaa strippitankokuntoiluklubia. Heillä kaikilla on myös lapsia.

Valitettavasti jakso 4 ei ole vielä näkyvillä, siinä olisi juuri kiinnostava aihe eli plastiikkakirurgia! Muuten sarjasta saa vähän tekemällä tehdyn kuvan, eikä sellainen oikein toimi pidemmän päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti