keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Here comes Honey BooBoo

Täytyy myöntää. Minua jossain määrin kiinnostaa tämä lapsimissi-systeemi, ei niin, että se olisi aivan mahtava juttu ja ihana harrastus koko perheelle, vaan ehkä taas tällaisessa psykologisessa mielessä. Samoin kuin nämä Bachelor-jutut, jos satun mainitsemaan jollekulle, että katson näitä Unelmien Poikamies-sarjoja, niin tämä henkilö B sanoo, että hyi, ne on tosi ällöjä. Juu voivat ollakin, mutta se ei ole se pointti. En katso niitä sillä silmällä, että ai ihana, oi ihana mies, oikea prinssi, voih, vaan siten, että miten ihmiset voivat uskotella itselleen, että heillä on tunteita ja he ovat ihastuneita johonkin. Jotkut toki sitten saattavat oikeasti ollakin.

No anyway, tämä Honey BooBoo on spin-off jenkkiläisestä Toddlers & Tiaras-sarjasta, en tiedä onko tätä tullut Suomessa, jotainhan tämän suuntaista kai kuitenkin joskus tullut, en siis todennäköisesti ole nähnyt tätä alkuperäistä sarjaa. Honey Booboon eli Alanan perhe on tosi rednecksejä, tarvitseeko sitä enemmän selittääkään.. En yleisesti pidä ajatuksesta, että vanhemmat elävät lastensa kautta. Tällä 6 weellä on voimakas usko omiin kykyihinsä missinä, kuitenkin koko perhe on ylipainoinen, Alanakin samalla tiellä. Katsoin tätä pari jaksoa, ja kyllähän siinä kovasti päätettiin alkaa laihduttamaan koko perheen voimin. Käytiin myös missikisoissa huonolla menestyksellä, ostettiin Alanalle lohdutukseksi lemmikkipossu ja käytiin vähän punaniskamittelöissä, joissa piti mm. nostaa vesialtaasta raaka siankoipi käyttämättä käsiä.. hmm.

Katsoisinko tätä tv:stä, jos se sieltä tulisi? Se on vähän vaikea kysymys, jos se tulisi muuhun kuin omaan katseluaikaani, tai siihen aikaan kun tv on päällä eli yleensä hulppeana 20-2130 välisenä aikana, niin? Tosin varmasti monia seuraamisen arvoisia ohjelmia on piilotettu älyttömiin aikoihin, en jaksa boksille tallentaa kuin harvassa tapauksessa.Eli jos tämä tulisi lauantaina klo 16 niin en varmaankaan katsoisi. En tiedä, voi olla etten katsoisi vaikka tulisi klo 20. Jatkanko sarjan katsomista netistä? Ehkä, jakso on kuitenkin vain n. 20 min pitkä, saatanpa seuratakin Alanan hullun perheen (kuten ensimmäinen jakso on nimettykin) seikkailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti