sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Beverly Hills kausi 3

Itselleni tuli vähän yllätyksenä, että Beverly Hillsin Täydellisten Naisten kausi 3 oli jo alkanut! Hyvä niin, inhottaa kun saa jonkun hyvän kauden katsottua, ja sitten miettii kauan joutuu vielä odottamaan uuuuutta kautta.
Olenkin nyt katsonut kauden 3 julkaistua jaksoa, ja hmmm. No, porukka on muuttunut sen verran, että Camille Grammer on kuvioista enimmäkseen pois (juuri kun hän alkoi olemaan ihmisiksi) ja tilalle on tullut Yolanda Foster, entinen malli ja nykyinen David Fosterin vaimo. Toistaiseksi meno on ollut suht kesyä, Yolanda sinänsä ei tehnyt mitään suurta vaikutusta.. Inhokkini on Taylor Armstrong edelleen, hän voisi oikeastaan poistua sarjasta takavasemmalle. Kyle Richards on ollut suosikkini, myös Adriannesta on tullut eräänlainen suosikki myös, upea tyyli ja mimmi on viiskyt wee. Brandista en oikein tiedä, jonkin verran on ollut juttua, että hän on vähän wanna-be.
Pieni riitely tietysti kuuluu asiaan, vaikka onkin vähän rasittavaa, jos sisältö perustuu siihen. Katsotaan nyt miten homma edistyy, eihän tätä tietenkään voi olla katsomatta eikä ole tarkoituskaan, hahaa. Suomen teeveessä ollaan juuri ykköskauden lopussa.

14 kommenttia:

  1. Pidän myös Kylestä ja Adriannesta. Molemmat on jalat maassa olevia ja symppiksiä. Tiesitkö, että Taylorin mies teki itsemurhan viime kesänä? Hän hirttäytyi kotonaan. Luultavasti valtavat velat ja hänen väkivaltaisuutensa ruotiminen TV:ssä oli liikaa.

    VastaaPoista
  2. Juu tiesin toki, I'm a fan of the show ; ). Tuo on tietysti hirveän traagista, mutta hänellä oli varmaan aika vaikeaa itsensä kanssa, toisin sanoen, ei osannut ilmaista tunteitaan jne. Eihän hän mitenkään miellyttävältä henkilöltä vaikuttanutkaan, mutta ei tietty tuollaista olisi ikinä toivonut. Ilmeisesti reality tv:kin ottaa koville, nythän Adrianne ja Paul ovat eronneet, ja tässä uudella kaudella paljastui muutakin heidän perheestään, ei ole helppoja juttuja nuo. Mutta I love Kyle's style : )

    VastaaPoista
  3. Asutko USA:ssa, ku näet jo 3:nnen tuotantokauden? Eilises jaksos Taylor ja Russel olivat avioliittoneuvojalla. Näki, miten vaikeaa hänellä oli tunteiden ilmaisu. 5 min. kuluttua sanoi, että on mentävä kokoukseen. Ei varmaan Ruselille ollu helppoa sekään, kun Taylorin naisystävät tiesivät väkivallasta ja sen jälkeen välttelivät katsekontaktia hänen kanssaan. Mut on tosi traagista. Aina sitä toivois, ettei noin kävis.

    Oho, Adrianne ja Paul eroaa!! Siinä vasta uutinen. Ulospäin näyttää kulisiit pysyvän hyvin koossa. Mut Adrianne on vahva nainen ja pärjää elämässä.

    Joo, Kyle on ihana!!Pidän myös hänen tyylistä. Ja se tytär on hirmu söpö. Kyles ja Parisis on samaa näköä.


    VastaaPoista
  4. Sarjoja voi katsella esim. tv-links.eu sivustolta, asun ihan Suomessa. Juu jos joku pärjää niin Adrienne, hänellähän on ihan omat bisnekset ja kuviot.

    VastaaPoista
  5. Heippa,

    Apua oon ihan koukussa Bewerlyhillsin emäntiin...miten nään 3 tuotantokauden...yritin jo ladata ja vaikka mitä mut onko se siis maksullista kun katselet sitä vai mitenkä toimit???

    VastaaPoista
  6. eli tv-links.eu, sieltä esim. beverlyn kausi 3, klikkaa jakso 1, sieltä lukee search link results, klikkaa sitä. Tulee tarjolle n. 20+ linkkiä, kaikki eivät kuitenkaan ole varsinaisia ohjelmalinkkejä. Nykyään valitsen yleensä allmyvideos.net-linkin. Siellä, kuten muissakin linkeissä joutuu tappelemaan pop-up-ikkunoita vastaan vaikka ois mitkä estot. Kun pääset Play-kohtaan ja viimeiseen ikkunaan, siinä on vielä sellainen häröjuttu, sen saa pienestä ruksista pois, vasta sitten pääsee ohjelman kimppuun. välillä voi laittaa pausen, jos tuntuu että ohjelman tarvitsee vielä lataantua. Muita linkkejä on esim. vidbux ja vidxden, put locker on jostain syystä suosittu, mutta mulle tulee aina virus sieltä. Koneelle ei tarvitse ladata mitään.

    VastaaPoista
  7. viimosia jaksoja just vedellään:( koska sarja jatkuu taas?:)

    VastaaPoista
  8. No niinpä! Seuraavaa kautta joutuu odottamaan varmaan loppuvuoteen, mutta onneksi aina pyörii joku muu hyvä Wives, kuten Atlanta, kohta alkaa uusi kausi OC:tä, josta on tullut tosi hyvä, kohta alkaa OC:stä pyörimään Suomen telkkarissakin joku kausi, joten hyvää katsottavaa onneksi riittää. Vancouver jatkuu myös näinä päivinä 2. kaudella, mutta siltä en odota niin suuria, eka kausi ei ollut kovinkaan hyvä.

    VastaaPoista
  9. no voe höh:( jos niin pitkään menee:(!mie en saa noilla aijemmilla neuvoilla 3 kautta näkymään:(

    VastaaPoista
  10. Ok, tarkoitin oikeastaan koska kausi 4 mahdollisesti jatkuu, tarkoitit itse varmaan, koska kausi 3 näkyy telkassa. Sitä on vaikea sanoa, kun nuo tulevat niin jälkijunassa, eikä kausi 3 ole vielä päättynyt jenkeissäkään. Kävin katsomassa, ainakaan pari kokeilemaani kausi 3 jakso 1 linkkiä eivät toimineet.

    http://allmyvideos.net/poa4hhniuayq

    Tässä on linkki (joka täytyy kopioida osoiteriville) kakkosjaksoon, paina siis keskeltä ruutua. Pop-upien kanssa saa tapella.

    VastaaPoista
  11. Se vielä, että välillä mulla "jäätyy" se videon pyöriminen, täytyy vaan vähän sorkkia siihen alareunaan missä videon aika pyörii..

    VastaaPoista
  12. Iha huippu sarja!! kiitti ku kerroit linkin mistä noit voi kattoo :)

    VastaaPoista
  13. tossa allmyvideos hommassa tulee sillee et ei voi päivässä kattoo ku 80min nii onko tuo totta vai voiko ton jotenki kikkailla sillee?:D

    VastaaPoista
  14. Kiva kun tänne onkin löytänyt moni Beverly Hills-fani! Tuo tv-links on tosi hyvä paikka, ja voihan siellä katsella monia, monia muitakin sarjoja.

    Monissa noissa videopalveluissa on aikaraja, en muista mikä allmyvideosissa on, mutta siinä täytyy odottaa esim. 60-80 min. ennenkuin voi jatkaa ilmaista katselua. Sillä välin voi tietty kokeilla vaikka toista linkkiä, jos jää juuri kesken joku..

    VastaaPoista